0744/53.61.62 0734/71.03.43 0721/73.32.31
0733/31.28.22
Va aflati aici: Consult & Management Pools

Bine ati venit la Consult-pools.ro

Prin intermediul acestui site dorim sa venim in intampinarea tuturor celor care se regasesc in ipostaza de a fi detinatorii uneia sau a tuturor componentelor zonei wellness (piscina, sauna, spa, baie de aburi) sau in postura de potentiali detinatori. Prin exercitarea acestor servicii din sfera wellness echipa Consult-pools.ro isi propune sa furnizeze si sa materializeze prin profesionalism, experienta si informatii utile proiectarea, executia, intretinerea, service-ul si conservarea in cat mai bune conditii a piscinei, saunei etc.

Bine ati venit la Consult-pools.ro
Producatori
Newsletter Consult-pools
Curs BNR
EUR: 4.4852
USD: 3.9870
GBP: 5.7818

Serviciile Consult&Management Pools


De ce Serviciile de  consultanta, analiza, eficienta, optimizare, proiectare, livrare ? De ce piscine, cabine saune, spa, cabine aburi?  Pentru fiecare dintre componentele zonei wellness: piscina, cabine sauna uscata sau umeda, spa, sala fitness care se identifica ca obiect asupra careia echipa noastra isi concentreaza serviciile, posesorul componentei wellness sau potentialul posesor al unei astfel de componente va beneficia de servicii de cea mai inalta calitate. Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre serviciile oferite este suficienta o simpla selectare a oricarui serviciu.


Recomandarile noastre

Calitate, utilitate produs, pret de achizitie,eficienta, mentenanta, servicii post garantie sunt doar o parte din factorii care au determinat si determina in continuare existenta si alcatuirea rubricii "Recomandarile noastre".In componenta rubricii " Recomandarile noastre " cei interesati vor avea posibilitatea informarii si alegerii dintr-o gama de produse atent selectionate. In structura rubricii descoperim produse din principalele categorii de produse pe care le prezentam.  Alaturi de serviciile echipei consult-pools.ro - consultanta, analiza, eficienta, optimizare, livrare, proiectare, executie si intretinere zona wellness (piscina, cabina sauna uscata, baie de aburi, spa), prin profesionalism, promptitudine dar si prin catalogul de produse pe care echipa consult-pools.ro il pune la dispozitie se doreste a se veni in intampinarea tuturor problemelor, cerintelor si necesitatilor curente legate de zona wellness sau de o componenta a acestei zone. In cele ce urmeaza echipa consult-pools.ro va recomanda urmatoarele produse:
© 2010-2016 Consult-pools.ro